Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ 

LEARN FROM ME

τΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ:

N

Αναγνώριση του επιπέδου σου

N

Σχεδιασμός προγράμματος για τον στόχο σου

N

Ποιές διατάσεις πρέπει να κάνεις

N

Προσαρμογή προγράμματος βάση προόδου

N

Small Group Training

N

Bodybuilding Strength Training – Poerbuilding

N

Πόσο και τι αερόβιο να κάνες

N

Βασικά στοιχεία διατροφής – Πως να χάσεις / βάλεις βάρος

N

Πως να απολαμβάνεις ότι τρόφιμα θες και να πετυχαίνεις τους στόχους σου

N

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για τα συμπληρώματα χωρίς hoaxes

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Αν ξεκινάς τώρα να ασχολείσαι με προπονήσεις και γυμναστήριο

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Αν έχεις βαρεθεί να μην βλέπεις αποτέλεσμα και δεν ξέρεις τι κάνεις λάθος

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Αν έχεις φτάσει είδη σε ένα καλό επίπεδο όμως θέλεις κάτι παραπάνω

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Αν θέλεις να μάθεις αναλυτικά πως να σχεδιάζεις προγράμματα για κάθε στόχο

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

PR Fitness

GAINZ

READER’S REVIEWS

Κριτικεσ απο ατομα που διαβασαν το βιβλιο

Πάνο, συγχαρητήρια ρε φίλε! Εξαιρετικό βιβλίο με απίστευτη ανάλυση και λεπτομέρεια, ειδικά στην δημιουργία προγραμμάτων και στον διαχωρισμό δύναμης και υπερτροφίας! Επίσης επιτέλους κάποιος αναφέρεται και στην  κατηγορία POWERBUILDING, την οποία έχω λατρέψει! 
Δεν αξίζει μόνο 10 ευρώ αυτό το βιβλίο. Ανέβασε την τιμή άμεσα, μην χαρίζεις τόσες ώρες που κόπιασες για να τα μάθεις αυτά και να τα γράψεις τόσο αναλυτικά”

Αλέξανδρος

“Παναγιώτη διάβασα το βιβλίο σου και έχω να πω πως είναι καλογραμμένο και πως είναι πολύ χρήσιμο για κάποιον αρχάριο αλλά και για κάποιον προχωρημένο.Με βοήθησε να ανέβω ένα επίπεδο. Επίσης κάνω το full body που έχεις στην περιγραφή και έχω ανέβει στην δύναμη μέσα σε έναν μήνα και συνεχίζω. Καλή συνέχεια και συνέχισε αυτό που κάνεις!”

Κώστας

“Φίλε Παναγιώτη καλή σου μέρα, Συνεχίζω βέβαια και παρακολουθώ τα βίντεο σου και ότι άλλο ανεβάζεις και μας βοηθάς με τις συμβουλές σου, τουλάχιστον εμένα σίγουρα. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω για το βιβλίο σου ότι εξηγείς με κάθε λεπτομέρεια από την αρχή το τι πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να ξεκινήσει την γυμναστική με βάρη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να φτιάξει το σώμα του και την φυσική του κατάσταση να πάρει το βιβλίο σου διότι είναι ένας πλήρης οδηγός συμβουλών. Μπράβο σου πραγματικά”

Σπύρος

“Το βιβλίο σου είναι εξαιρετικό πάρα πολύ επεξηγηματικό, αξίζει πολύ να το αγοράσουν όλοι πραγματικά!!! Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μπράβο”

Βαγγέλης

“Φίλε διάβασα με πολύ προσοχή το βιβλίο σου…ασχολούμαι πολλά χρόνια με την γυμναστική αλλά πιστεύω πως άξιζε τον κόπο που το αγόρασα…πολύ σωστή τεχνογνωσία…μπράβο σου και πάλι!!!”

Σταύρος

“Καλησπέρα Παναγιώταρε! Μόλις τελείωσα το βιβλίο σου!! με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στα πάντα που ήθελα να μάθω! Συγχαρητήρια συνέχισε την καλή δουλειά!”

Ηλίας